• 086 882 427
  • 0895 43 44 95
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Оборудване за свине майки Системи за климатизация
Image

„Инвест Билдинг- Силистра” е оторизиран дистрибутор на Fancom B.V., Нидерландия
лидер в оборудването за климатизация.
Ние предлагаме оригинално оборудване на Fancom B.V.

Цялостни решения за климатизация състоящи се от контролери, клапи, вентилатори, сензори, охладители, делта тръби за отопление и други.

С вентилационните системи на Fancom B. V., вашите свине майки могат да извлекат ползи от супер точната вентилация. Общоизвестно е, че добрата околна среда стимулира по-добрата производителност на животните. Вземайки предвид възрастта на животните, системата ще създаде автоматично точната вентилация, никога повече и никога по-малко.

Климатът много плавно преминава от минимален към максимален, без температурни колебания, които биха повлияли зле на растежа на животните.

Никакво течение и ненужно прахосване на енергия. Сърцето на системата е ATM измервателната и регулаторна единица, коминен модул с вграден вентилатор, предавател за потока на въздух и регулаторна клапа. Патентованият предавател на потока на въздуха, непрекъснато измерва вентилацията в сградата. Ако свежият въздух е твърде малко, вентилаторът ще се активира. При достатъчно естествено движение на въздуха, вентилаторът остава изключен и въобще не използва енергия. Вградената регулаторна клапа компенсира всеки излишък на движение на въздуха. Климатичният компютър на Fancom автоматично обезопасява правилната процедура
© 2024 Инвест Билдинг - Силистра. Дизайн MADHOUSE Studio